Concursul Național „ABC-ul drumului în siguranță”

🚦📢Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău vă informeză despre desfășurarea Concursului Național „ABC-ul drumului în siguranță”, care va avea loc în perioada aprilie – mai 2024.

🔴🟡🟢 Concursul își propune să formeze abilități și comportamente responsabile în trafic, să anticipeze pericolele și să prevină riscurile rutiere.

🛣️ Participanți și Etape: Elevii claselor a VII-a – a IX-a, în echipe mixte de câte 5 persoane, îndrumați de un cadru didactic, sunt invitați să se înscrie în două etape:

  1. Etapa I: Crearea unui spot video cu tema „Cunosc, respect și dau exemplu!” (aprilie – 10 mai 2024).
  2. Etapa II: Probe practice, teoretice și prezentarea echipelor (25 mai 2024). Vor avansa doar 7 echipe selectate de Comisia de jurizare în Etapa I.

📝 Înregistrarea se realizează online până la data de 10 mai 2024, folosind platforma de înscriere: Linkul de Înscriere. 🟡 Materialele expediate după termenul limită sau care nu respectă cerințele regulamentului nu vor fi luate în considerare.

📆  Rezultatele Concursului vor fi anunțate public pe data de 27 mai 2024.

Așteptăm cu nerăbdare participarea entuziastă a elevilor și a cadrelor didactice în promovarea siguranței rutiere și formarea unei culturi responsabile în trafic!

#SiguranțăRutieră #Educație #ConcursNațional 🚸📚🚗